Волинська обласна рада робить усе для того, аби вчасно була виготовлена проєктно-кошторисна документація на реконструкцію спортивних об’єктів, яка фінансуватиметься за рахунок субвенції з держбюджету.

Про це на засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики Волиньради сказав голова комісії Орест Маховський.

За його словами, реконструкція планується на 11 спортивних об’єктах: це – спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву плавання у Луцьку, комплексна дитячо-юнацька спортивна школа імені Євгена Кондратовича у Ковелі, обласна дитячо-юнацька спортивна школа, Любешівська ДЮСШ, тренувальна база Володимирського ліцею «Центр освіти» та інші.

Для проведення публічних закупівель на цих об’єктах члени комісії погодили перерозподіл 130 тис. грн між окремими бюджетними програмами.

Також обласному бюджету надійде 3,2 млн грн  цільових субвенцій на реалізацію окремих інвестиційних проєктів. Зокрема, Дубівська сільська рада спрямовує майже півтора мільйона гривень на продовження реконструкції школи-садка у с. Вербка з добудовою спортзалу, їдальні та котельні. Луківською селищною радою передано 1,75 млн грн – на будівництво спортивного залу у Луківській школі-ліцеї, загальна вартість будівництва – понад 17 млн грн.