Політичний психолог Валентин Кім в інтерв’ю студії ГІТ наголосив, що президент зробив вітання медійною подією, а рикошети, як показали ці дні, можуть залишатися відчутними впродовж січня й далі.

"Відвертість Зеленського – це наслідок репетиції. Був один момент, він носа почухав, але то, мабуть, холоднувато було, не викликає занепокоєнь з фізіогноміки. Якщо ми хочемо дізнатися властиву президенту поведінку й побачити, коли він кривить душею, потрібно дивитися не вітання, а прямі пресконференції", – вердикт Валентина Кіма.

Ветеранів російсько-української війни (Да Вінчі, Борисовська, Михайлова, Тарасюк та ін.) засуджують за присутність у вітальному ролику Президента Зеленського. Коли народ в цій державі відвернеться від тих, хто захистив його ціною власних життів, цей народ прирече себе в службу іншій державі. Державі, в якій вже ніколи не зродяться нові Да Вінчі, Мисливці, Сармати і тисячі інших, незнаних нам". Таке ветеран і політик Ігор Шолтис написав у своєму телеграм-каналі.  

"Кажуть, що якщо хочеш, аби дівчина про тебе завжди пам’ятала, подаруй їй сертифікат на татуювання: щоразу пригадуватиме тебе, навіть мимоволі. Ось ці проєкти великого герба та флагштоків по всій Україні – це історія про те, як Володимир Зеленський б’є тату Україні «Тут был Вова»". – Сказав журналіст, телерадіоведучий Павло Казарін, під час політклубу Віталія Портникова

На некомпетентності президента і його команди неодноразово наголошували Тарас Чорновіл, Олег Попенко та Агія Загребельська, коментуючи комунальні теми. 

Я дуже песимістично оцінюю здатність нашої влади формулювати оперативні й адекватні відповіді на сучасні виклики та загрози. Ви розумієте, що якщо Асоціація від імені галузі виходить із заявою до ЗМІ, це означає, що попередні консультації, наради, спроби достукатися були невдалими й тому ми вимушені виходити до преси й через медіа доносити позицію. – сказав ведучому Віктору Калитці президент Асоціації "Укркондитпром" Олександр Балдинюк

Нагадаємо, низка кондитерських підприємств повідомила про плани повністю або частково призупинити виробництво продукції через високі ціни на природний газ. До "Укркондитпрому" входять 28 підприємств – здебільшого малий та середній бізнес. Вони становлять 85% українського експорту кондитерської продукції.

Крім того, не втрачає актуальності тема Китаю. Коротко і влучно: про найгостріші акценти у відносинах Україна – КНР ведуча студії Громадського Інтерактивного Телебачення Ярослава Савош у спільному етері з Радіо-1 запитала в незалежних політичних оглядачів Станіслава Кіріченка та Артура Харитонова