Народний депутат України, обраний у Луцьку, лідер партії «За майбутнє» Ігор Палиця за час воєнного стану двічі виїжджав за кордон. Другий виїзд тривав 24 дні: з 18 дипня до 10 серпня 2022 року.

Про це, посилаючись на джерела у правоохоронних органах, повідомив журналіст-розслідувач «Української правди» Михайло Ткач.

«Українська правда» опублікувала другу частину розслідування «Батальйон «Монако». Українські елітні біженці на Лазурному узбережжі», у якій показала тих українців, які у вирішальний для України час живуть і відпочивають в одному з найдорожчих куточків планети. 

Зокрема, журналіст зняв елітний маєток родини Ігоря Палиці у Каннах, в курортній зоні на узбережжі Середземного моря – Французька Рив'єра.  

Будинок зареєстрований на фірму нібито колишньої дружини (офіційно Палиця розлучений) Ігоря Палиці – Оксани Палиці.

Уже під час повномасштабного вторгнення росії в Україну донька Ігоря Палиці – Марія – публікувала в інстаграмі фото і відео з цього маєтка.

«Особисто депутат, за словами співрозмовників УП в політичних колах, перебував тут на початку серпня. Через джерела у правоохоронних органах нам вдалося дізнатися, що депутат Палиця двічі виїжджав за кордон за час воєнного стану, і другий виїзд був саме на початку серпня. Палиця залишив країну 18 липня і повернувся на 24-й день – 10 серпня. За даними французьких реєстрів, офіційно маєток з'явився у власності родини Палиці у 2019 році», – розповідає Михайло Ткач.

 Дивіться на відео з 35:50 хв.