У Волинському обласному центрі зайнятості новий директор. Від сьогодні, 24 жовтня, посаду обіймає Алла Куцин.

Про це повідомляє Луцький міський центр зайнятості.

Під час щомісячної наради нового керівника установи колективу представив заступник директора Державного центру зайнятості Денис Олійник.

Алла Куцин, за словами Дениса Олійника, у службі зайнятості людина не нова, адже працює в цій галузі понад двадцять років.

Керівник побажав новій директорці разом із високопрофесійним колективом плідної злагодженої роботи та успіхів у вирішенні непростих проблем зайнятості населення.

– Нині вам доведеться долати потужні виклики сьогодення. Та я впевнений: ви впораєтеся!

Своєю чергою Алла Куцин подякувала за довіру й відповідальність:

– Ми на порозі величезних змін, тож роботи багато. Але у нас згуртований колектив, де кожен фахівець відповідально виконує свою ділянку. Ми докладемо максимум зусиль, щоби виконати ті завдання, котрі наблизять нашу перемогу.

Також під час зустрічі з директорами центрів зайнятості та філій ВОЦЗ обговорили важливі питання щодо розширення сфери застосування праці, збалансування попиту і пропозиції робочої сили з урахуванням пріоритетних напрямків розвитку економіки області.

Нагадаємо, у липні 2022 року колишній очільник Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк долучився до команди Офісу омбудсмана України.