Президент країни-агресора володимир путін боїться бунту глибинних народів й "ідейний фашистів".

Таку думку в ефірі ГІТу висловив медіа-експерт, блогер Віктор Лешик.

З його слів, росія – це не звична нам країна, це є суто мафіозне утворення, яке живе за своїми правилами і принципами. Якщо ж говорити про план "Б" цього утворення – то він не полягає в тому, аби покласти життя чи віддати владу за якісь території.

Путін і його найближче оточення – це грибниця. Вони не будуть між собою битися і гризтися – вони є одним цілим. І жоден з тих, хто поблизу нього, не буде знищувати грибницю путіна, – вважає Лешик.

За словами експерта, завдання цієї мафії першочергово полягає в тому, аби зберегтися. А ще краще – зберегтися із владою. Перед "грибницею путіна" є дві серйозні загрози: бунти глибинного народу й "ідейні фашисти".

Лешик зауважує, що глибинний народ росії складається не тільки з росіян. Він містить чималу кількість пострадянських людей, а типова радянська людина насправді боїться війни:

Вона хоче перемог, хоче нових земель, але вона не хоче гинути за ці речі... Якщо путін буде класти людей у Херсоні чи Маріуполі, чи біля Мелітополя, чи в Криму – глибинний народ збунтується. 

Віктор Лешик додає, що це сама та сила, яка може його скинути. путін розуміє це і тому він буде намагатися уникати великих втрат.

Друга сила, якої боїться путін  – це "ідейні фашисти", такі як: дугін, пригожин, прилєпін, проханов й інші.

"Коли путін буде відступати – він буде знищувати цих "ідейних фашистів" і сповзати в болото, яке свого часу гарно протоптала сім'я Кімів. росія – це буде Північна Корея, – говорить блогер.