Астролог зробив прогноз на 2023 рік, в якому розповів про стан України, Криму та окупованих територій.

До нового року лишається трохи більше місяця, всіх українців серед тієї невизначеності, яку принесла з собою війна, хвилює питання: що буде далі?

Астролог Олексій Кириченко в етері Громадського Інтерактивного Телебачення розповів яким буде останній місяць 2022 та наступний 2023 рік.

Останній місяць цього року він описав так:

«В грудні я не прогнозую, що з півночі на Україну з білорусі підуть війська. Зараз особливість цих днів, в яких ми знаходимось, в тому, що багато планет в стрільці і рибах, а ці знаки зодіаку пов’язані з фантазіями та відривом від реальності. Тому люди можуть фантазувати, що буде якийсь масований наступ, — розповів астролог та зазначив, — я б радив обережніше відноситись до всіляких сенсаційних заяв типу «лукашенко вб’ють» або щось такого роду».

Також Олексій сказав, що військова ескалація можлива в перші дні грудня, а в районі нового року планети не у войовничих позиціях, тому грандіозних наступів чи агресії відносно України не буде.

Зі слів Кириченка, в березні 2023 року очікується закінчення активної фази цієї війни, після цього в наступні пів року війна почне затихати. З весни конфлікт почне переходити в політичну площину.

До того ж він прогнозує повернення територій Криму та Донбасу:

«Я вважаю, що Крим буде звільнено десь наприкінці 2023 року вже не військовим шляхом. Менше всього мені зрозуміло з приводу Донбасу, я б припустив, як і з Кримом, десь до літа- осені 2023 року, саме міста Донецьк і Луганськ».

Наостанок Олексій підсумував, що в 2024 році Україна вже не матиме проблем з кордонами.

Більше дивіться у відео: