За минулі вихідні дні, починаючи з 16-ї години 25 листопада, до 8:00 28 листопада до відділення екстреної медичної допомоги Луцької міської клінічної лікарні звернулося 157 пацієнтів, з них госпіталізовано – 61, надано амбулаторну медичну допомогу – 96.

Про це повідомляє Медичне об'єднання Луцької міської територіальної громади.

Травмованих пацієнтів звернулося 67, з них – 21 з переломами. 14 разів викликали вузьких спеціалістів з дому у позаробочий час. 9 пацієнтів були у стані сильного алкогольного сп’яніння, двох покусали тварини.

В операційному блоці хірурги виконали 30 оперативних втручань. Сьогодні у лікарні на стаціонарному лікуванні перебуває понад 500 пацієнтів.

У зв’язку з нестабільністю електропостачання та ймовірним аварійним чи плановим відключенням електроенергії в межах Луцької міської територіальної громади, з метою організації стабільного надання амбулаторної медичної допомоги пацієнтам з дотриманням правил техніки безпеки, встановлено, що при відсутності електропостачання Центр первинної медичної допомоги та Консультативно-діагностичного центр проводять прийом пацієнтів протягом світлового дня. Пацієнти, які не отримали допомогу згідно запису, в зв’язку з відсутністю електропостачання, будуть прийняті у найближчі дні, коли з’явиться така можливість.

У стаціонарі клінічної лікарні при відсутності електропостачання відвідування хворих призупиняються, пасажирські ліфти вимикаються, освітлення у відділеннях переводиться у черговий режим, обмежується використання всіх електричних пристроїв, які не впливають на якість лікувально-діагностичного процесу.

Якщо у вас виникли запитання щодо надання медичної допомоги звертайтеся за телефонами Call-центру.

 Служба цілодобової підтримки Луцької міської ради: 15-80, 0800101580, 0661580333.