Ковельський міський голова Ігор Чайка призначив своїм радником колишню працівницю міжрайонної прокуратури Аллу Вальчук, яка нині є членом виконавчого комітету міської ради.

Про це повідомляє «Ковель media».

Після закінчення юридичного факультету Львівського державного університету імені Івана Франка вона працювала юрисконсультом Луцького підшипникового заводу, а з жовтня 1997 року – помічником прокурора Камінь-Каширського району.

З 2001 року Алла Вальчук – в Ковельській міжрайонній прокуратурі, здійснювала нагляд за додержанням законодавства щодо оплати праці, охорони праці, охорони здоров’я. З грудня 2010 року здійснювала нагляд за додержанням законів при прийманні, реєстрації, вирішенні та обліку заяв і повідомлень про злочини Ковельським міськвідділом внутрішніх справ.

Була старшим помічником Ковельського міжрайонного прокурора, молодшим радником юстиції. Згодом вийшла на пенсію.

10 грудня 2020 року вона обрана членом виконавчого комітету Ковельської міської ради за квотою Аграрної партії України (на виборах того року перший кандидат від цієї політичної партії до Волинської обласної ради – ковельчанин Іван Смітюх).

Нова радник міського голови також отримала матеріальну допомогу «для вирішення соціально-побутових питань», яка надається один раз на календарний рік за заявою працівника.