Станом на 9 годину 3 березня ситуація в Луцьку контрольована.

Про це повідомляє міський голова Ігор Поліщук у ранковому відеозверненні, передає ІА «Волинські новини».

Всі організації, що підтримують поточну життєдіяльність міста, працюють. Громадський транспорт функціонує в поточному режимі.

«Сьогодні випав сніг, тому працювала спецтехніка, яка посипала дороги та тротуари сіллю та піском», – зазначив очільник міста.

З його слів, Луцька громада отримала колосальну кількість міжнародної допомоги.

«Спілкуюся з міськими головами польських міст та міст-партнерів. Дякую всім, хто сьогодні допомагає Україні вистояти в цій непростій боротьбі. Отримуємо і продукти харчування, і спорядження для військових, техніку і розподіляємо це все за потребами», – зауважив мер.

Він нагадав, що працює Центр допомоги територіальній обороні та ЗСУ. Міський голова подякував волонтерам, які там працюють та тим, хто привозить десятки тонн допомоги щодня.

Разом із тим Ігор Поліщук нагадав про необхідність дотримання ПДР на блокпостах:

«Із силовими структурами продовжуємо впорядковувати блокпости. Прошу не порушувати правил дорожнього руху, бо той, хто хоче прорватися через блокпост, викликає зайві сутички і підозру».

Мер нагадав, що на території громади діє комендантська година з 22:00 до 7:00, а осіб, які пересуваються містом без документів і вагомих причин, будуть затримувати.

«Не нашкодьте собі і дотримуйтесь комендантської години. Якщо ви бачите, що є укриття і воно зачинене, просимо телефонувати в департамент муніципальної варти – 067 000 067 9. Якщо маєте факти продажу алкоголю у воєнний час, прошу також звертатися на гарячу лінію департаменту муніципальної варти», – наголосив міський голова.