Загнана в куток росія буде нещадно намагатись знищити все, шо їм не дісталось.

Про це пише український політик, громадський діяч та письменник Олексій Толкачов у статті «Росія: збочення, варварство, війни».

Передруковуємо її повністю.

Росія у своєму дикунському варварстві не зупиняться ні перед чим. Загнані в куток, вони почнуть знищувати все красиве, важливе, наносити руйнівні удари. Вони спалюватимуть не кораблі, а порти, з принципу: «Так не достанься же ты никому».

Я зі сльозами зараз дивлюся на обстріляний мій рідний Харків. Ті місця, які я неймовірно люблю, - лежать в руїнах.

Наразі від них можна чекати усього чого завгодно. Хочу поділитися двома думками.

Психічне збочення

Ми, українці, маємо розуміти, з ким маємо справу - з варварами. Це психічно хвора, в своїй більшості, нація, концентрованим виразом якої на сьогодні є коротишка путін.

Прикро, що лише зараз в США замислились над його психічним здоров'ям, хоча я намагався підіймати це питання вже 8 років...

Величезний, тисячолітній колективний комплекс меншовартості росії штовхає її ненавидіти всіх, хто хоч трохи кращий чи відмінний. Все інакше - одразу стає чужим і ворожим. Це плодюче підгрунтя для ненависті.

Національне кредо росії - якщо не з нами, то проти нас.

Вони ненавидять Україну, бо нам добре без них. Вони не навидять нас, бо ми вільно говоримо двома мовами, а вони - лише однією.

Вони ненавидять нас, бо ми можемо вільно обирати президента та ще й пишатися ним.

Вони ненавидять все західне, бо розуміють, що ніколи не зможуть жити так само добре, як живуть на Заході.

Це глибока психічна хвороба значної частини народу.

А Україна - це це тригер, це мозоль, це "сіль" на російську "психічну рану".

Варварство

Загнана в куток росія буде нещадно намагатись знищити все, шо їм не дісталось. Тому я не виключаю навіть натиску на червону кнопку.

"Так не достанься ж ты никому!"

"Мир без России - России не нужен".

Так було вже неодноразово. Наведу декілька прикладів.

У 1169 році князь Андрій Боголюбський захопив столицю Русі. Але не для того, щоб посісти київський престол і стати Великим Князем. Ні...

Він захопив Київ, щоб його тотально знищити. Він спалив святу Лавру, Михайлівський собор, розграбував Святу Софію. Київ палав. Чоловіків вбивали, жінок ґвалтували.

Сам Андрій Боголюбський повернувся з київських руїн у свій Володимир на Клязьмі. Він помстився Києву за його велич і за власну мізерність

Андрія Боголюбського потім назвали «Першим Вєлікоросом» в історії росії.

Саме росіяни в 1812 році спалили свою столицю Москву перед наступом Наполеона - разом з людьми, своїми пораненими солдатами разом з церквами та святинями.

Наполеон не міг повірити у цей варварський вчинок.

«Так не достанься ж ты никому!»

У 1941 році, відступаючи, було підірвано красень Київ, щоб він не дістався німцям.

Саме росіяни 18 серпня 1941 року, відступаючи, за наказом з Москви, підірвали дамбу ДніпроГЕС, змивши чимало населених пунктів та вбивши людей.

На що вони підуть зараз - одному Богові відомо. Але чітко зрозуміло одне. Завдання цієї війни - остаточно вирішити питання існування росії, щоб убезпечити наших нащадків від нового безумства.

Князь Андрій Боголюбський був першим вєлікоросом.

Путін має стати останнім.

Олексій ТОЛКАЧОВ для INжир media