Резерви армії Росії закінчаться до неділі. Після цього її чекає крах. Наступного тижня на РФ очікують нові жорсткі санкції нечуваного масштабу, які торкнуться безпосередньо Путіна.

Про це в ефірі телеканалу «Україна 24» повідомив журналіст-розслідувач Bellingcat Христо Грозєв

«По поведінці армії і по сповільненню наступів, і по тій інформації від джерел, які всередині зливають інформацію, можна сказати, що резерви у них реально якщо не закінчилися, то закінчаться до неділі. Тому дуже важливо те, що вони робитимуть у найближчі 2 дні. Я дуже хвилююся, що вони можуть посилити поведінку в найближчі години чи дні, розуміючи, що у них буде крах через декілька днів», — сказав журналіст-розслідувач.

Першочергова стратегія окупантів – бліцкриг – провалилася.

«Минув тиждень, тому росіяни перейшли до плану Б, який спершу був неочевидний нам. Вони вирішили, що репутація для них не важлива і розпочали масово розстрілювати мирне населення. Ми скерували свою діяльність, аби документувати та архівувати докази вчинення росіянами злочинів проти людства», – зазначив журналіст.

Уже незабаром, 16 березня, на конгресі США працівники Bellingcat будуть доводити військові злочини армії Російської Федерації.

Христо Грозев розповів, що наступного тижня можна очікувати напрочуд жорстких санкцій від Заходу, скерованих безпосередньо проти Володимира Путіна.

«Хоч зараз американці кажуть, що шанс закрити небо (над Україною – ред.) становить 0%, я оцінюю, що вже є політична воля серед представників Республіканської та Демократичної партій. Вони тиснуть, аби на це погодилися. Я даю 30% ймовірності, що НАТО все-таки закриє небо», – заявив журналіст.