Журналіст, прозаїк Аркадій Бабченко дав інтерв’ю в ефірі ГІТ щодо громадянства Невзорова, політики Зеленського, візовий режим між Україною та рф, а також діяльність іноземних агентів та кагебістів в нашій державі. Гість ефіру живе в українському інформаційному полі, має українські корені, зараз проживає у Вільнюсі.

Щодо персони Олександра Невзорова в Україні журналіст прокоментував: Наверное, таких людей нужно перетаскивать на информационный бок (поле) Украины. Пользу какую-то они приносить, наверное, будут.

Хоча, насправді, його заслуга перед Україною досить незначна, вважає журналіст. Які особливі заслуги в Невзорова та його дружини перед Україною? — у багатьох свідомих українців виникло це запитання. Імовірно, він мав би просити міжнародного політичного притулку або виду на проживання, а не громадянства за особливі заслуги.

Олександр Невзоров считается в Литве военным преступником до сих пор. Точно так же, как в Латвии, и в Эстонии. Если вы готовы так плюнуть в лицо своим союзникам, — ну я не знаю, ребята, мне кажется, это довольно странный поступок, — наголосив Аркадій Бабченко.

Він також зазначив, що до України та до Києва, зокрема, приїхало дуже багато інсургентів та агентів впливу.

До Володимира Зеленського ставиться скептично. Наприклад, критикує той факт, що через три місяці війни з’ясовується той факт, що ЗСУ бракує бронежилетів. Також Президент України, на його думку, необережно критикує у ЗМІ лідерів держав-союзниць України, що має негативний вплив на зовнішню політику. Водночас західна преса зробила з нього героя.

Журналіста дивує той факт, як громадяни країни-агресора вільно в’їжджають до України, адже ще в 2014 році Президентом України було підписано низку указів з цього приводу.