Крим — це Україна! Українці з нетерпінням чекають повернення наших територій, звільнення з-під окупації Криму. Кримчани чекають свого повернення.

Про те, чого очікують кримчани від України після повернення в її склад, в етері Громадського Інтерактивного Телебачення розповіла співачка, авторка пісень Юлія Качула.

«Там дійсно багато людей, які чекають на прихід України, але знову таки прихід якої України? Тої, яка цільна, яка розуміє як відбудовувати Крим, як його привести в порядок», — зазначила Качула.

Також вона додала, чого росія не дає окупованому Криму:

«Вони чекають цю енергію свободи, вільності, прогресивності, відкритості — це правда. Тому що росія не дає жодного цього пункту і це реально дно дна — як кажуть діти».
«Яку країну вони чекають? — ось таку прогресивну, яка зможе дійсно відкрити кордони, зробити багато хорошого для туризму, розвитку людей, щоб вони відчули себе достойними громадянами. Від них теж багато залежить, але отой настрій, що закон для всіх закон, а не тільки для одної верстви, щоб кожен перед ним був рівним. Коли не буде корупції, всього цього, що нас не в дуже гарному світлі показує, дуже зараз важливо боротися з цими речами, які зараз і привели до того, що в нас зараз відбувається. Отаку Україну чекає Крим», — підсумувала Юлія.