«Діти Криму» випустили новий кліп на пісню «Критична маса», який зняли в Криму.

Про те як знімали, як обирали локації та що хотіли донести в своїй творчій роботі, в етері ГІТу розповіла співачка, авторка пісень Юлія Качула.

«Зйомка відбувалася вже під час повномасштабного вторгнення, це знімалося в Сімферополі, там позаду можна побачити наш рідний Демерджі — гору, за нею Алушта», — описала Качула.

Про мету створення цієї роботи Юлія розповіла:

«Мені хотілося вкласти свою думку про все, що відбувається про критичну масу цих критичних людей, яких занадто багато, які не розуміють для чого вони живуть, для чого вони взагалі це все задумали — все, що відбувається довкола. Це таке ніби моє спостереження і разом з тим діти, які брали участь в проекті «Діти Криму», теж вклали туди свої емоції, думки і символіку».

Зйомки відбувалися влітку, у кліпі показані чудові сонячні кримські краєвиди. Відеокліп представлений в YouTube, також для нього зробили субтитри англійською, проте коментарі закрили, співачка пояснила чому так:

«Мені здається в цьому щось є — що там закриті коментарі. Тобто кожна людина щось своє подумає, якось по-своєму прийме, через себе це все пропустить і хай вона ці думки залишить в своєму мікрокосмосі. Ми сказали те, що хотіли сказати і мені хотілося б, щоб кожна людина якось задумалася і зробила свої висновки, в принципі для цього ця робота і була створена», — підсумувала Юлія.