Щодня українські захисники мужньо воюють з ворогом, боронячи рідну країну, не жаліючи сили, здоров'я і навіть життя. За таку жертовність, сміливість під час виконання бойових завдань, вояків нагороджують медалями та відзнаками.

У День Збройних сил України вручили нагороди і воякам 47-ї окремої артилерійської бригади, які нині тримають оборону на запорізькому напрямку, - пише Рожищенська міськрада.

Відомчої відзнаки Міністерства оборони України - медалі «За поранення» (важке) - наш земляк Володимир Архипчук був удостоєний ще у березні 2023-го. Учора нагорода знайшла свого Героя.

За особливі заслуги у захисті державного суверенітету, територіальної цілісності України почесним нагрудним знаком "Золотий хрест" Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного нагороджені два наші земляки – Володимир Матвійчук та Петро Черевиков.

«Гордимося такими захисниками, дякуємо Героям за кожен спокійний день і бажаємо Божої опіки на нелегких військових дорогах. Слава Україні! Слава мужнім українським захисникам!», - йдеться у дописі.