Суддя Любомльського районного суду розглянув протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності непрацюючого чоловіка, якого двічі протягом години піймали п'яним за кермом.

Про це стало відомо з постанови суду від 13 квітня - повідомляє видання Район.Любомль.

Чоловік 7 квітня о 12:13 по вулиці Прикордонників в селі Римачі керував автомобілем «Рено» в стані алкогольного сп`яніння. Результат алкотесту склав 0,61‰.

Він же, 7 квітня о 13:03 по вулиці 1 Травня в Любомлі знову кермував цим авто в стані алкогольного сп`яніння. Результат алкотесту склав 0,39 ‰.

На розгляд справи в суд не з`явився, в канцелярію суду подав заяву про визнання вини у вчиненні правопорушень та розгляд справи за його відсутності, при накладенні стягнення просив застосувати положення ст.36 КУпАП.

Водій письмово зобов`язався не керувати транспортним засобом упродовж подальших 24 годин.

Чоловіка визнали винним у вчиненні правопорушень, та оштрафували на суму 17 тисяч гривень, з позбавленням права керування транспортними засобами строком один рік.

Постанова протягом десяти днів з дня її винесення може бути оскаржена в апеляційному порядку до Волинського апеляційного суду через Любомльський районний суд.