У місті Володимир на території Федорівського міського кладовища збираються встановити систему відеоспостереження вартістю 418 тисяч 230 гривень

Про це стало відомо з оголошення, розміщеного на майданчику ProZorro, пише видання  Insider Media.

Зокрема, в оголошенні йдеться, що замовником послуг є комунальне підприємство «Полігон». Для встановлення та монтажу системи відеоспостереження на території Федорівського кладовища з бюджету Володимирської міської громади виділять 418 230 гривень

Згідно з планом системи відеоспостереження – камери встановлять лише з однієї центральної частини кладовища. У технічних вимогах які є в документації до предмета закупівлі журналістами знайшли цікаву інформацію. Виявилось, що на кладовищі збираються встановити лише 8 відеокамер. Це - Hikvision DS-2CD2643G2-IZS з варіофокальним об'єктивом з монтажним комплектом.

На торгових майданчиках у Мережі журналісти з'ясували, що одна така камера коштує в середньому від 9 до 11,5 тисяч гривень.

Решта коштів збираються витратити на батареї, блоки безперебійного живлення, кабелі, жорсткий диск, комутатор, монітори та інше комп’ютерне обладнання та монтаж.

Аукціон відбудеться 17 серпня, а переможець має виконати усі роботи до 30 вересня 2023 року.