В обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні стартував всеукраїнський турнір з футзалу на честь пам’яті народжених Революцією гідності.

Про це повідомляє  Волинська обласна рада.

Керівник ліцею Павло Боснюк зауважив, що ідею волинян з проведення таких змагань до пам’ятних днів про Героїв Майдану підтримали усі військові ліцеї, коледжі та ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою. Тож за традицією уже втретє на турнір прибули 14 команд з усіх куточків України, загалом понад 150 учасників.

Читайте також: На Волині створили нове тепличне господарство завдяки гранту. ФОТО

Прозвучав Гімн, хвилина мовчання і квіти на знак вшанування новітніх українських Героїв. Вітальні і напутні слова від наставників і почесних гостей.

Перебуваючи у короткій відпустці, повболівати за місцеву команду прийшов і депутат обласної ради, а нині військовослужбовець 100-ї БрТрО Олександр Пирожик

Нагадаємо: Параатлет з Волині Ярослав Окапінський здобув золоту та срібну медалі на міжнародному турнірі з легкої атлетики

«Я щасливий бачити стількох патріотично заряджених українців. Пам’ятайте, що ви нащадки славного козацтва, оборонців Крут, борців національно-повстанського руху, новітніх наших Героїв Небесного воїнства. Боротьба триває, вона важка. Але наша найбільша перемога неодмінно буде», - висловив він упевненість.

А також читайте: У місті на Волині відбулися всеукраїнські змагання

Суддівство турніру здійснюватимуть відомі футболісти, представники всеукраїнської та місцевої Асоціацій з мініфутболу та футзалу, а також федерації футболу Волині. НА переможців та учасників змагань очікують медалі. Кубки та подарунки від меценатів.

Фото  Волинська обласна рада.