П'ятий масштабний та знаковий для України міжнародний арт-форум відбудеться офлайн 29 лютого у Музеї Корсаків у межах проєкту «КОСМОГОНІЯ».

Про це повідомляють у Музеї Сучасного Українського Мистецтва Корсаків.

МСУМК Art Forum з головною темою «Космогонія: ключ до коду майбутнього» збере сотні учасників офлайн та онлайн, допоможе глибше зануритися в таємниці Всесвіту та розглянути потенційні сценарії майбутнього людства, спираючись на інтеграцію науки, філософії, культури, історії, мистецтва і технологічних досягнень.

Офлайн форум передбачає чотири тематичні секції:

- Футурологія та прогнозування майбутнього;

- Теологічні та філософські виміри майбутнього;

- Культурні та соціальні аспекти майбутнього;

- Астрологія та метафізика.

Музей Корсаків вже понад рік реалізовує проєкт світового рівня «КОСМОГОНІЯ», який є унікальним та новаторським у багатьох аспектах, адже поєднує у собі мистецтво, функціональність та філософію. У межах проєкту створюється найбільша у світі живописна картина на полотні площею 2 000 м2. Куратор проекту - фундатор Музею, Віктор Корсак, картину створює знаковий український художник з Горлівки – Петро Антип.

29 лютого 2024 р. на МСУМК Art Forum вас чекають дискусії про потенційні сценарії майбутнього для людства та нашої планети, про майбутні тенденції у технологіях, соціальних змінах та глобальних викликах, про трансгуманізм, біотехнології, ШІ та їх потенційного впливу на майбутнє людства.

Для офлайн участі в МСУМК Art Forum потрібна РЕЄСТРАЦІЯ!

Детальніше з програмою можна ознайомитись на сайті.

Фото фейсбук Музей Сучасного Українського Мистецтва Корсаків.