7 березня відбулась урочиста церемонія з нагоди вручення дипломів випускникам Академії рекреаційних технологій і права.

Про це повідомили на сайті Волинської обласної ради.

Ректорка Людмила Стасюк спільно з першим заступником голови обласної ради Юрієм Поліщуком вручили відзнаки найактивнішим та найкращим випускникам академії. Серед нагороджених були відомі легкоатлети світового рівня: Ярослав Окапінський – переможець чемпіонату світу, призер чемпіонатів Європи, багаторазовий переможець і призер чемпіонатів України; Іванна Потапчук – учасниця чемпіонатів Європи, багаторазова переможниця і призерка чемпіонатів України.

«Сьогодні ви отримуєте дипломи державного зразка і матимете нові можливості для працевлаштування. Бажаю кожному із вас у житті керуватися високими людськими якостями, такими як моральність, людяність, порядність. Щасливої вам долі і престижної, високооплачуваної роботи», – звернулася до випускників ректорка академії, депутатка обласної ради Людмила Стасюк.

За особистий внесок у справу виховання талановитої молоді, яка поповнює лави студентства академії подяками також було відзначено: Андрія Рожка – Заслуженого тренера України, директора обласної ДЮСШ для осіб з інвалідністю та Олександра Борисюка– майстра спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, тренера-викладача Любешівської ДЮСШ.

Випускники навзаєм висловили щирі слова подяки професорсько-викладацькому складу за науку і настанови.

Фото: фейсбук-сторінка Волинської обласної ради