У Палаці учнівської молоді міста Ковеля відбулась урочиста церемонія нагородження переможців конкурсів педагогічної майстерності «Мистецтво бути учителем» та «Дошкілля - це покликання».

Про це повідомили у Ковельській міській раді.

У конкурсі «Мистецтво бути учителем» у номінації «Цифровий учитель початкової школи» перемогу здобули:

  • І місце — Наталія Тимощук (ліцей №13);
  • ІІ місце — Тетяна Климук (ліцей №7);
  • ІІІ місце — Юлія Войтюк (ліцей №11), Вікторія Медведюк (ліцей №3 імені Лесі Українки) та Мирослава Акулова (ліцей №1).

Людмила Юзинкевич (ЗЗСО №12 ) стала переможцем у номінації «Майстер цифрових технологій», Ганна Гладишкевич (ліцей №10) – у номінації «Педагог-дослідник», Тетяна Деркач (ЗЗСО №6) відзначена у номінації «Учитель-практик».

У конкурсі «Дошкілля- це покликання» у номінації «Інструктор з фізичної культури» призові місця розподілились таким чином:

  • І місце — Надія Шворак (ЗДО №12) та Ольга Титюк (ЗДО №14);
  • ІІ місце — Людмила Чапко (ЗДО №10);
  • ІІІ місце — Лілія Воронцова (ЗДО №1).

Інструктор з фізичної культури Світлана Веремейчик (ЗДО№7 ) стала переможцем номінації «Творчий потенціал», Ірина Щекальова ( ЗДО №2) – «Педагогічна індивідуальність», а Ірина Глущук ( ЗДО №6) – «Майстер педагогічної імпровізації».

Привітали своїх колег та вручили відзнаки начальник управління освіти Віктор Бичковський, директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Світлана Верчук.

«Маємо пам’ятати — тоді, коли українські військові на передовій виборюють у запеклих боях вільне майбутнє України, педагоги виховують та навчають наступні покоління, які будуть розбудовувати нашу державу після війни. Дякуємо нашим вчителям та вихователям за їхню працю! Наснаги, сили та енергії кожному, чиє покликання навчати», — йдеться у повідомленні.

Конкурс було проведено у рамках реалізації Комплексної місцевої програми «Освіта Ковеля – простір якості та інновацій», затвердженої рішенням Ковельської міської ради.

Фото: фейсбук-сторінка Ковельської міської ради