Під час засідання комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку відбувся перерозподіл коштів ДФРР у сумі понад 13 мільйонів гривень.

Про це під час брифінгу повідомила директорка департаменту зовнішніх зносин, залучення інвестицій та з питань туризму і курортів Вероніка Бальбуза, інформує ІА «Волинські новини».

Зокрема, зі слів посадовиці, у межах перерозподілу коштів планується збільшити фінансування будівництва басейну та спорткомплексу ЛНТУ в розмірі 2,5 мільйона гривень. Такі зміни внесли з урахуванням виникнення додаткових робіт.

Окрім цього, у зв’язку з корегуванням проєктно-кошторисної документації додали 2,8 мільйона на будівництво мультифункціонального спортивного комплексу на базі спортивно-оздоровчого табору «Гарт» від Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Також 8 мільйонів гривень з перерозподілених коштів підуть на будівництво школи в селі Башлики Ковельського району. За ці гроші на території навчального закладу облаштують спортивний майданчик з твердим покриттям.

«Але якщо є збільшення, то є і зменшення. Тому у зв’язку з економією коштів певну суму знімуть з реконструкції білого і сірого будиночків у Колодяжному», – зазначила посадовиця.

Водночас 10,8 мільйона гривень знімуть з будівництва спорткомплексу у Торчині.