У Луцьку продовжуються зрізання дерев в різних місцях. Цього разу на Ківерцівській понищили навіть квіти, які прикрашали цю вулицю.

Про це стало відомо з прямого включення кореспондента ГІТ Дениса Реміська.

Під час зрізання дерев підрядна організація понищила насадження квітів, які створив відомий скульптур і квітникар, який засіяв чорнобривцями та соняхами сотні кілометрів доріг в Україні, Василь Рижук.

Я дивлюся зрізують дерева і гіляки падають прямо на ці квіти та знищують їх. Для чого таку красу зараз знищувати?!! – задається питанням Василь Рижук. - Якщо ви хочете якісь роботи робити – почекайте тиждень-два. Вони перестануть цвісти і виконуйте ті роботи!

Представник субпідрядної організації ТОВ ВО «Інжиніринг», робітники якої по-варварськи понищили дерева та квіти на Ківерцівській, заявив, що там відбувається зрізка 16 дерев. Хоча ніяких дозвільних документів представити не зміг, бо вони нібито в генпідрядника - компанії «Луцькавтодор».

Згодом на уточнююче запитання – хто є генпідрядником представник ТОВ ВО« Інжиніринг» заявив, що генпідрядником є« Трансдорсервіс».

Василь Рижук найбільш обурений тим, як його працю понищили напередодні свята Покрови, тому змушений був викликати поліцію на місце події. 

Відео цієї конфліктної ситуації дивіться за наступним посиланням.