Щороку кращим студентам-відмінникам закладів фахової передвищої освіти призначаються академічні стипендії Президента України. Цьогоріч, згідно наказу Міністерства освіти і науки України №1037 від 29 вересня у списках стипендіатів – студентка Горохівського коледжу ЛНАУ Іванна Дмитрук.

Про це повідомляє директор коледжу Олег Жельчик на своїй сторінці у фейсбук.

Дівчина навчається на ІІІ курсі бухгалтерського відділення спеціальності 071 «Облік і оподаткування». Протягом навчання у коледжі брала участь у предметних олімпіадах, у перших етапах Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика та Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Тараса Шевченка, в яких займала призові місця.

Іванка найкраще серед студентів коледжу склала ДПА у формі ЗНО, отримавши високі бали, яких їй безумовно вистачить для вступу на навчання за спорідненою спеціальністю у Львівський національний аграрний університет. Старанність, відповідальність та цілеспрямованість – саме ці якості й стали запорукою її успіху.

«Щирі вітання нашій талановитій студентці! Бажаємо Іванні й надалі впевнено крокувати вперед, досягаючи нових вершин!», – йдеться в дописі.