У Києві під будівлею Офісу Президента почали встановлювати ковзанку.

Про це повідомляє «Цензор.НЕТ».

У вівторок, 30 листопада, під Офісом Президента на вул. Банковій в Києві почали встановлювати ковзанку. Двір біля ОП обгородили металевим парканом. Також там лежать матеріали, з яких робітники монтують ковзанку.

Нагадаємо, на пресмарафоні 26 листопада Президент Володимир Зеленський повідомив, що отримав інформацію про можливу підготовку державного перевороту в Україні, який запланований на 1-2 грудня.

«Буду в ці дні очікувати всіх, хто збирається. Буду працювати на Банковій», – пообіцяв Зеленський.

Також нагадаємо, 10 грудня 2013 року, під час Революції гідності, стало відомо, що Київська міська держадміністрація (КМДА) звернулася до Шевченківської держрайадміністрації, МВС, департаментів охорони здоров'я та освіти КМДА з проханням сприяти приватній фірмі у встановленні на майдані Незалежності, де вже перебували протестувальники, ковзанки.

А у ніч на 11 грудня силовики здійснили спробу штурму Євромайдану.

До слова, Революція гідності розпочалася 1 грудня – після того, як у ніч на 30 листопада працівники спецпідрозділу "Беркут" жорстоко розігнали прибічників підписання угоди про асоціацію з ЄС, які мітингували на майдані Незалежності.

Однією з причин такого розгону, який вилився в тривалі численні акції протесту в Києві та багатьох інших містах України, столична влада та правоохоронні органи називали відсутність можливості для комунальних служб встановити на майдані Незалежності ковзанку через присутність на головній площі столиці мітингувальників.