Луцький міський голова Ігор Поліщук переконує, що на вулицях, які капітально ремонтували впродовж останніх чотирьох років, асфальт не зійшов разом зі снігом.

Про це він розповів у тижневому відеозвіті.

«Дуже часто можна почути, що асфальт зійшов разом зі снігом. Хочу сказати, що на деяких дорогах дійсно з’явилася величезна кількість ям, але також хочу сказати, що на тих дорогах, які були капітально відремонтовані протягом останніх чотирьох років (Липинського, Ківерцівська, проспект Василя Мойсея, кільце біля історичного факультету ВНУ і т.д), жодної ями після зими цієї, чи зими будь-якої ви не знайдете», – сказав Ігор Поліщук.

За словами мера Луцька, через те, що через погодні умови нині не працюють асфальтні заводи, проблеми із ямами на дорогах вирішують шляхом вкладання холодного асфальту.

«Це асфальт, який ми закупили ще раніше, він продається в спеціальних мішках. Перед тим, як засипають цей асфальт, з ями виділяється вся волога, яма просушується, засипається холодний асфальт і спеціальним пристроєм його розігрівають. І таким чином він вкатується», – поінформував Поліщук.