Луцький міський голова Ігор Поліщук додає до чорного списку лучан, які критикують його. 

Про це пишуть у соціальній мережі Фейсбук.

Громадський діяч Ігор Алєксєєв написав іронічний пост про те, що мер Луцька Ігор Поліщук заблокував його на своїй особистій фейсбук-сторінці. 

Допис подаємо без змін:

Сьогодні один з самих чорних днів за всю мою фейсбук-історію, дуже важка втрата й гіркота поразки... Висхідна зірка луцького політикуму, світла надія десятків містян й просто талановитий архіуправлінець Луцька,наглухо забанив мене на особистій сторінці ФБ...Таким чином Ігор Ігорович повністю позбавили мене рідкої насолоди читати його опуси про райдужні плани й перспективи, про перемоги, до яких він в більшості своїй не мав й немає жодного відношення й головне – обірвав останню нитку надії й хиткої онлайн-комунікації з ним. Хто ж тепер буде обіцяти мені й звично не виконувати, присвоювати собі чужі ідеї й плоди. Взагалі, як тепер жити в славному Лучеську і навіщо мені такий ФБ?!
Ігоре Ігоровичу, ви так чи інакше це прочитаєте, і я сподіваюсь, що колись таки усвідомите, що посада мера міста наділяє вас не тільки великими повноваженнями а й рівноцінними зобов'язаннями перед містянами. Нетерпимість до іншої точки зору, обгрунтованої критики чи альтернативної позиції ще ніколи й нікому не допомогли стати справжнім, тобто реальним лідером громади», – йдеться в дописі. 

Зазначимо, що в коментарях до цього допису відгукнулися лучани, які також потрапили в «бан» від Поліщука. 

Також у спільноті «Збережемо древній Лучеськ» Валентина Кравець покритикувала мера Луцька, а в коментарях лучани написали, що допис згодом він приховав, бо «не витримав критики». 

Бідося. Півдня перед камерами. Потім блокує лучан, – написала Тетяна Дацишина.