У Городищенській громаді запровадили двотижневий карантин.

Про це повідомили на офіційному сайті громади.

Рішення про запобігання поширенню на території Городищенської громади коронавірусної хвороби COVID-19 та запровадження двотижневого карантину сьогодні ухвалили на позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Городищенської сільської ради ще 30 березня.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 22 березня 2021 року № 230, беручи до уваги оперативну інформацію за результатами епідемічного нагляду щодо перевищених показників у динаміці захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19 станом на 29.03.2021 року та з метою попередження подальшого поширення COVID-19 комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Городищенської сільської ради прийняла рішення щодо запровадження двотижневого карантину з 31 березня по 13 квітня 2021 року включно на території Городищенської громади, – пишуть на сайті.

Так, на період запровадженого карантину, працівники Городищенської сільської ради переходять на дистанційну форму роботи та припиняють прийоми громадян (усі питання вирішуються у телефонному режимі та за зверненням на електронну адресу [email protected] ).

У закладах загальної середньої освіти навчання відбуватиметься дистанційно, а у закладах дошкільної освіти посилюються протиепідемічні заходи (обмежений доступ до установ, прийом вихованців здійснюється на вулиці, проводиться щоденний моніторинг стану захворювання).

Щодо закладів торгівлі, то власникам необхідно забезпечити у приміщенні дотримання санітарних норм та дистанції між покупцями (не менше 10 м2 на одну особу).