Директором департаменту соціального захисту населення Волинської облдержадміністрації, за результатами конкурсу, став Сергій Андрійович Страшний.

У нонеділок, 19 квітня, голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко представив трудовому колективу ОДА та головам РДА новопризначеного керівника, повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Як наголосив Погуляйко, Сергій Страшний є людиною з великим досвідом роботи та справжнім фахівцем. Він побажав посадовцю працювати ефективно, швидко та сумлінно.

Згідно з поданою перед призначенням на посаду декларацією, Сергій Страшний – киянин. До призначення він працював директром Київського казенного експериментального протезно-ортопедичного підприємства. У 2020 році заробив на цій посаді 115 тисяч 360 гривень (за три місяці, бо звільнився наприкінці березня).

Сергій Страшний орендує у громадянки України Валентини Іванівни Сабіщенко в Києві квартиру загальною площею 64,7 квадратного метра. Їздить на  Volkswagen Phaeton 2015 року випуску. Право власності на це авто він набув у вересні 2020 року. Раніше Страшний мав Volkswagen Multivan 2006 року випуску вартістю 149 тисяч гривень.

Також Сергій Страшний отримав у 2020 році 350 тисяч гривень доходу від громадянина України Ігоря Валерійовича Зем’янкевича – за відчуження рухомого майна.

Заощаджень у грошовій формі Сергій Страшний не має.