Власник ТОВ «Луцьккомунбуд», чия пропозиція на капітальний ремонт площі Героїв Майдану в Луцьку була найдешевшою, розповів, чому її відхилив тендерний комітет.

Про це Ігор Швець сказав у телефонному коментарі ГІТу.

«Ми неправильно підготувалися до цього тендеру. Не до кінця вичитали інформацію мої кошторисники, і через це ось така ситуація. Ми не подали повний пакет документів», – зазначив підприємець.

На запитання кореспондента ГІТу, чи справді його фірма хотіла за таку ціну зробити капітальний ремонт площі (на 5,5 мільйона гривень дешевше, ніж фірма-конкурент – ТОВ «Бетон Брук Сервіс»), Ігор Швець відповів: «По телефону, що міг, те сказав».

Нагадаємо, департамент ЖКГ Луцькради відхилив найдешевшу пропозицію на капітальний ремонт площі Героїв Майдану, натомість переможцем 30 липня визнали фірму, пов’язану з депутатом міськради Андрієм Разумовським. Вона запропонувала виконати роботи на 5 мільйонів 461 тисячу 156 гривень дорожче.

 Розкриття тендерних пропозицій відбулося 27 липня. Участь у тендері взяли три фірми: ТОВ «Луцьккомунбуд», яке зобов’язалося виконати роботи за 17 мільйонів 608 тисяч 843,25 гривні; ТОВ «Бетон Брук Сервіс» із пропозицією освоїти 23 мільйони 70 тисяч гривень (початково планували ще більше – 23 мільйони 450 тисяч 1,26 гривні); ПП «Транс-Дор-Сервіс», що запропонувало зробити ремонт за 23 мільйони 123 тисяч 692,07 гривні.

У рішенні про відхилення пропозиції ТОВ «Луцьккомунбуд» йдеться, що найбільш економічно вигідною визнана електронною системою саме його пропозиція, ала цей учасник застосував не той коефіцієнт при певних розрахунках і не надав низку певних документів.

Отож, переможцем тендеру 30 липня визнали ТОВ «Бетон Брук Сервіс», яке буде виконувати роботи за 23 мільйони 70 тисяч гривень.