Луцька «Волинь» у 7-му турі чемпіонату України з футболу в першій лізі програла «Оболоні» з рахунком 0:1.

Матч відбувся в Києві на стадіоні «Оболонь-Арена» у понеділок, 6 вересня.

«Хрестоносці» після виснажливих поєдинків із харківським «Металістом» і львівськими «Карпатами» явно поступалися господарям в активності. Достатньо сказати, що перший удар у площину воріт «червоно-білі» завдали на 90-й хвилині. Бив із-за меж штрафного майданчика Сіаваш Хагназарі, який напередодні приєднався до команди, з якою тренувався, але не був заявлений.

Крім нього, гру волинян у другому таймі мали би підсилити Іван Цюпа, з яким також перепідписали контракт, ексгравець «Інгульця» 29-річний Олександр Кучеренко та Денис Теслюк, який проходив збори зі збірною України U-19. Але по-справжньому атакувати суперника гравці Волині почали в другій половині другого тайму.

«Пивовари» до цього мали значно більше моментів, реалізувати з яких вдалося тільки один. Єдиний гол у грі, скориставшись неузгодженістю гравців «Волині» у своєму штрафному майданчику, забив на 26-й хвилині Костянтин Чорній.

Загалом «Оболонь» завдала у напрямку воріт гостей 12 ударів проти 4-х у «Волині» (причому у площину – лише 2, та й то з далековї відстані), подала 6 кутових (волиняни – жодного).

Під завісу матчу наші футболісти всіма силами пішли вперед, нагнітали ситуацію, але завдати прицільного результативного удару так і не змогли.

Після цієї поразки «Волинь» із 7 очками опустилася на 12 місце в турнірній таблиці.