Конкурсна комісія обласної ради повідомила про конкурс на заміщення вакантних посад керівників трьох комунальних закладів.

Про це повідомляє Волинська обласна рада.

Зокрема, на конкурсній основі будуть обирати керівників таких закладів: обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю, обласної дитячо-юнацької спортивної школи з видів боротьби та обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають освіту за спеціальністю фізична культура і спорт та ступінь “магістр”; стаж роботи в установах, закладах фізичної культури та спорту та організаціях фізкультурно-спортивної спрямованості на керівних посадах нижчого рівня не менше трьох років, відповідні моральні та фізичні якості, що дозволяють виконувати професійні обов’язки.

Нагадаємо, у вересні 2022 року депутати профільної комісії Волинсьради погодили призначення на посаду тимчасового виконувача обов’язків директора Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олександра Кулакова, у якого закінчився термін 2-річного контракту. Мотивували це тим, що на період дії воєнного стану запроваджено тимчасовий мораторій на проведення конкурсів, тож керівники призначаються на посаду як тимчасово виконувачі обов’язків.

Також нагадаємо, 5 жовтня голова Волиньради Григорій Недопад позбавив Олександра Кулакова повноважень громадського радника голови ради з питань гуманітарної допомоги, оскільки той похизувався у соцмережі, як відпочиває з сім'єю в Туреччині.