Управління Служби безпеки України у Волинській області без відкритих торгів підписало договір купівлі престижного кросовера Skoda Kodiaq за 1 мільйон 501 тисячу 141 гривню.

Інформацію про закупівлю без використання електронної системи розмістили на порталі ProZorro.

Згідно з укладеним 15 грудня договору компанія ТОВ «Промтехсервіс» поставить до 24 грудня повнопривідний кросовер Skoda Kodiaq у комплектації style 2.0 та бензиновим двигуном об’ємом 2 літри.

Як зазначає видання 368.media, ціни на автомобілі Skoda Kodiaq 2022 року виготовлення стартують в офіційного дилера від 1,38 млн гривень.

Компанія-підрядник ТОВ «Промтехсервіс» зареєстрована у Луцьку в 1995 році та спеціалізується на торгівлі автомобілями. Її власниками є Аркадій Климчук та Олег Могилецький.

За роки існування компанія підписала в системі ProZorro 91 договір на суму 10,72 млн гривень. З них 5,7 млн гривень компанія заробила у Волинській області.

Також управління СБУ на Волині купило без тендеру легковик Renault Daster вартістю 910 тисяч 600 гривень.

Інформацію про закупівлю оприлюднили на порталі ProZorro 16 грудня.

Договір на постачання авто до 24 грудня уклали із ТОВ «Торговий дім Фаворит Авто Київ».

Нагадаємо, у січні 2022 року було повідомлення, що в Україні і на Волині зокрема автомобілі марки Skoda Kodiaq сірого кольору застосовують як патрульні авто – «фантоми». Вони їздять без розпізнавальних знаків та проблискових маячків. Патрульні поліцейські вдягнуті у форму. Такі автомобілі курсують трасами та виявляють порушників, і лише тоді можуть увімкнути мигалки.