Під час вибухів у Луцьку вранці 11 березня не спрацювала система оповіщення. Є один загиблий. Інформація щодо постраждалих та їх кількості, ступеня важкості поранень уточнюється.

Про це повідомив міський голова Ігор Поліщук у відеозверненні.

Дослівно:

Сьогодні орієнтовно о 5:45 пролунало три вибухи, влучили три ракети в наш військовий аеродром. Є один загиблий. Інформація щодо постраждалих та їх кількості, ступеня важкості поранень уточнюється. На місці працює Державна служба з надзвичайних ситуацій.
Хочу сказати, що не спрацювала система оповіщення взагалі. Система оповіщення, якою керують Збройні Сили України. Чому не спрацювала система оповіщення, буде займатися військова адміністрація і військові. Попередня тривога була о 4:37 ранку. Потім о 4:55 був відбій. І о 5:45 вже пролунали вибухи. І о 5:49 вже увімкнули сигнал тривоги для того, щоб передавати його в подальшому на сирени і на системи оповіщення.
В Івано-Франківську також завдали удар по аеродрому, і також не спрацювала система оповіщення. Збройні Сили України не ввімкнули її. Чому не ввімкнули? Тому що ракети летіли на наднизькій висоті або з якихось інших причин. Будуть розбиратися військові.
Прошу під час вибухів не стояти у вікні, не знімати фото і відео, потім його не публікувати в соцмережі, в телеграм-канали, в інформаційні агентства, в інстаграм і так далі. Тому що ворог відслідковує ці всі повідомлення. Це додаткова інформація для ворога.
Якщо лунають вибухи, прошу вас спускатися в укриття і спускатися в безпечне місце для того, щоб зберегти своє життя і здоров'я.
Будь ласка, не нехтуйте цими правилами. Не нехтуйте правилами поширення інформації у військовий час.