Росія 15 березня ввела санкції проти, як вони думали, президента США Джо Байдена та низки американських посадовців. З'ясувалося, що москалі переплутали повне ім'я Байдена, тож виходить, що під санкції потрапив його покійний батько.

Так, за повідомленням МЗС росії під санкції потрапили презиеднт США Джо Байден, держсекретар Ентоні Блікен, керівник Пентагону Ллойд Остін, очільник Об'єднаного комітету начальників штабів США Марк Міллі, радник президента з питань національної безпеки Джейк Салліван, директор ЦРУ Вільям Бернс, прессекретар Білого дому Джен Псакі, син президента Хантер Байден, колишня перша леді Гілларі Клінтон.

Екскандидатка в президенти США Гілларі Клінтон та речниця Білого дому Джен Псакі поглузували із запроваджених Росією санкцій проти американських посадовців, зокрема президента Джо Байдена, пише «Українська правда».

Зокрема, Клінтон відповіла у стилі промови під час вручення кінопремії «Оскар»: 

«Я хочу подякувати Російській академії за цю нагороду за заслуги перед жанром».

А Псакі зазначила, що «президент Байден-молодший (повне ім’я президента США - Джозеф Робінетт Байден-молодший – ред.), тому вони, можливо, наклали санкції на його батька, нехай він спочиває з миром. Ніхто з нас не планує туристичних поїздок до Росії. Ніхто з нас не має банківських рахунків, до яких ми не зможемо отримати доступ».