Поки що російські окупанти переважають на морі та в повітрі. Але це нанадовго. Адже один український воїн і один український громадянин на війні вартують десятків російських окупантів. 

Про це заявив у понеділок, 7 березня, міністр оборони України Олексій Резніков.

Він також повідомив, що «є суттєвий прогрес» у поставках зброї та боєприпасів в Україну. Наразі міністр не розкрив усіх таємниць, сказав: «Нехай ворога чекає сюрприз».

Крім іншого, за останні 3 дні вже доставлено, їде до України або законтрактовано понад 50 тис. шоломів та бронежилетів.
Ми «перехоплюємо» у постачальників вже пошиту форму для армій країн НАТО. Нехай наші оборонці будуть вдягнуті у різне. Головне – щоб було зручно бити ворога.
Наші воїни на усіх напрямках оборони демонструють високу майстерність, знищуючи російських загарбників.
Дії наших артилеристів на Миколаївщині увійдуть до підручників. Як і контратаки українських оборонців Харкова та Луганщини.
Ми працюємо над отриманням допомоги у сфері ППО та ПРО від партнерів. Але впевненості у невідворотності нашої перемоги додають не виголошені обіцянки, а українські Повітряні Сили. Та окремі менеджери «Укрпошти», які збивають літаки з російськими військовими злочинцями.
У козацьку добу наші предки орали землю, тримаючи під рукою шаблю та мушкет. Сьогодні деякі села під час посівної можуть озброїти трофеями механізований батальйон з посиленими танковими ротами, – каже Резніков.

Понад 140 тисяч українців, переважно – чоловіків, повернулися з Європи. Десятки тисяч влилися до лав Сил територіальної оборони. Звісно, є ті, хто тікає. Але весь світ бачить, як український народ б’ється за свою країну.
Вже понад 20 тис. звернень від іноземців, які готові приїхати в Україну і захищати світ від російських нацистів на українському фронті. Щоб кремлівське зло не поширювалося.