Володимира Веніславського, племінника нардепа від «Слуги народу», викликали на допит у справі про заволодіння майном у Луцьку. Його можуть визнати причетним до вчинення шахрайства.

Про це, посилаючись на власні джерела, інформує інтернет-видання «Волинь Online».

Кримінальне провадження відкрила Луцька окружна прокуратура за ч. 1 ст. 190 КК України.

Як йдеться у матеріалах провадження, Володимир Веніславський перебуваючи у змові з лучанкою, міг вчиняти дії, спрямовані на незаконне заволодіння майном – квартирою, автівкою та грошовими коштами у сумі понад 150 тисяч гривень. Лучанка, користуючись допомогою Веніславського, втиралася в довіру до бізнесмена та виманювала кошти та інше майно.

Наразі триває досудове розслідування.

Володимир Веніславський – племінник нардепа, представника Президента в Конституційному Суді України, члена Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федора Веніславського.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 190 КК України за шахрайство передбачає штраф від двох до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від двохсот до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.