Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк прокоментували ситуацію про те, що Арестовича немає у переліку ані штатних, ані позаштатних радників керівництва Офісу президента. Він заявив, що Олексій Арестович працює радником всього Офісу президента.

Про це представник ОПУ написав у телеграмі.

Нагадаємо, у соцмережі розгорівся скандал через те, що Олексія Арестовича немає у списку серед радників президента Володимира Зеленського та радників керівника Офісу президента України, однак часто у ЗМІ його все ще називають радником керівника ОПУ.

Зокрема, 26 липня в програмі «Фейгін live» Олексій Арестович назвав себе «радником Єрмака». Він також заперечив наведені ним же припущення з інтернету про своє нібито звільнення з посади.

У суботу, 20 серпня, Подоляк відреагував на скандал і розповів, яку посаду займає Арестович в Офісі президента.

«Як же ми (мені - ред.) це подобається. Улюблена наша традиція – трошки правди і неймовірна кількість домислу… Так ось, пан Арестович дійсно не є ані радником Глави ОПУ, ані радником будь-кого з його замів. Він так багато говорить, що ми зробили його… радником всього Офісу разом. Саме так його посада і звучить (по складах: «радник Офісу президента України». Яким він офіційно і рахується згідно посадового розкладу… І тому як «радник Глави Офісу», особисто можу лише порадити шановним журналістам уважніше складати запити і детально перевіряти інформацію. Зрозуміло, що миттєвий хайп, то наркотик. Але все ж таки бережіть своє здоров’я…)», – написав радник керівника ОПУ.

До цього моменту ані влада, ані сам Арестович жодного разу не спростовували те, як його представляють у пресі.