Всеукраїнська асоціація громад в межах проєкту «Згуртовані громади» за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) буде здійснювати передачу жителям та домогосподарствам територіальних громад насіння овочевої групи від міжнародних насіннєвих компаній BAYER, Hazera, Enza Zaden, Rijk Zwaan та інших.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці Володимирської міської ради. 

Асортимент насіння овочів включає: моркву, цибулю, капусту, томат, огірок, кукурудзу, кавун, диню, редиску. Зокрема міжнародна компанія BAYER передасть до посівної насіння моркви, що забезпечить потреби щонайменше 25 тисяч домогосподарств.

Виконавчий комітет Володимирської міської ради наразі здійснює збір інформації про потреби внутрішньо переміщених осіб у насіннєвому матеріалі.

Надалі планується організувати його розподіл, відповідно до запитів та наявності насіння, наданого міжнародними донорами.

 Усіх зацікавлених просять звертатись до 07.03.2023 р. у відділ економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій Володимирської міської ради (м. Володимир, вул. Данила Галицького, 5, каб. № 10) або за тел. 0936328506, для збору уточнювальної інформації та оформлення відповідної заявки.