20 січня випускники Луцького національного технічного університету отримали дипломи магістрів.

Про це повідомили на офіційному сайті університету.

Урочистий момент об’єднав здобувачів освіти, серед яких були батьки та їхні діти, одружені пари, які знайшли кохання у стінах університету й навіть випускник, дружина якого саме у цей момент народжувала. Серед випускників були ті, хто зуміли поєднати дві надзвичайно важливі справи: наполегливо працювати над здобуттям вищої освіти та мужньо відстоювати свободу України. Тож ректорка ЛНТУ Ірина Вахович урочисто вручила дипломи нашим мужнім захисникам, бажаючи їм міцного здоров’я, перемоги і щасливого майбутнього у вільній Україні, а також привітала кожного із здобувачів, які отримали омріяний диплом магістра.

«Сьогодні ви маєте змогу отримати підтвердження навчання у нашому Луцькому національному технічному університеті. Це той університет, який ви обрали кілька років тому і який буде у сторінці вашої біографії, сподіваюся, що ви пишатиметеся цією сторінкою у своїй історії. Я вам бажаю усвідомлення вашої місії та як би не склалася ваша доля, будьте найкращим і найнеобхіднішим елементом у вашій сім’ї, у тому середовищі, де ви надалі будете реалізовуватись. Ми завжди повторюємо, що готуємо не найманих працівників, а власників свого бізнесу. Тому ми вас надихаємо об’єднуватися з однодумцями і створювати власні проєкти. Сподіваємося, що ваше серце повірить у ваш успіх і ви самі повірите у те, що зможете досягнути кращого і більшого», - звернулася у вітальній промові Ірина Вахович.

Більше 1250 випускників цього року здобули кваліфікайний рівень магістра.

Раніше ми писали, що у Луцьку відбулось вручення дипломів магістрам ВНУ.

Привітати випускників завітали й запрошені гості, люди, які самі стали успішними, реалізували власні підприємницькі ідеї та досягли професійних висот. У мотиваційних спічах, вони поділилися із магістрами своїм досвідом і побажали молоді віри у себе та у свої можливості.

Своєю чергою, кожен із деканів привітали своїх випускників, з якими пліч-о-пліч крокували останні кілька років, та оголосили наказ про «відрахування із числа студентів». Одночасно, ректор та запрошені гості вручили випускникам омріяні дипломи.


Фото: сайт ЛНТУ