Днями у Києві відбувся дводенний тренінг для лідерів цифрової трансформації центральних органів виконавчої влади – «ОБСЄ: Формування та реалізація політики відкритих даних».

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Волинської ОДА.

Під час навчання розглянули головні аспекти використання open data для розробки та впровадження ефективних цифрових рішень у регіонах. Програма тренінгу включала лекції та дискусії.

Власним досвідом оприлюднення та використання відкритих даних для прийняття рішень поділилися досвідчені практики – CDTO та керівники управлінь із цифрової трансформації органів місцевого самоврядування та державних адміністрацій, засновники сервісів на основі відкритих даних, аналітики.

Участь у навчанні від Волині взяли: головна спеціалістка відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації ОВА Анна Малова, заступниця начальника управління інформаційно-комунікаційних технологій, начальниця відділу інформаційних технологій Луцької міської ради Наталія Хмель та головна спеціалістка відділу програмно-комп’ютерного забезпечення Ковельської міської ради Інна Повх.

Фото: фейсбук-сторінка Волинської ОДА