28 мільйонів гривень – ціна оновлення проїзної частини проспекту Соборності. 

Луцькрада попередила, що на непарній стороні, на ділянці від перехрестя з проспектом Молоді до перехрестя з вулицею В’ячеслава Чорновола, з 07:00 год 25 жовтня й до завершення робіт буде перекрито рух транспорту. 

В коментарі студії ГІТ Микола Осіюк на занепокоєння ведучої поодинокими ямками відповів (на відео з 8:50):

Якщо там є якась ямка, ми в обов'язковому випадку проводимо ямковий ремонт. В нас є відповідні договора щодо холодного облаштування ямкового ремонту з холодного асфальтобетону із "Луцькавтодором".  

Щодо зливової каналізації, то облаштували додаткові, аби уникнути підтоплень та застоїв води, як це траплялося з року в рік раніше.

А на оновлення тепломереж коштів не вистачає. І ДКП "Луцьктепло", і департамент ЖКГ, і уповноважені реагувати на «гарячій лінії» нашої міськради визнають факти поривів на мережах і втрати теплоносіїв. Без централізованого опалення під час приморозку залишаються будинки на проспекті Соборності, 21 та №25. 


До слова, реконструкція площі Героїв Майдану для лучан, коштує 23 мільйони 70 тисяч гривень. Для її повного фінансування у міськраді «зняли» 3,5 мільйона із капітального ремонту вулиць. Ви можете зауважити: але ж 10 мільйонів профінансував Ігор Палиця. Втім, це кошти із держбюджету. БІЛЬШЕ НА ЦЮ ТЕМУ В СВІЖОМУ ВИПУСКУ АТП "ПРОЇХАЛИ".