Про ремонти й реконструкції не судять передчасно, але актуальна стадія робіт на проспекті Волі дає зрозуміти, що колишній заїзд більше не передбачений. У реконструкцію проспекту Волі вже вклали 62 з половиною мільйони гривень – наступного року планують ще 31 мільйон. Тицяйте на ФОТО І ВІДЕО до теми, щоб освіжити в пам'яті.

Габаритний товар до "Будинку природи" надходить з усієї України, але вже відмовляються деякі постачальники, до складу сантехнічного обладнання, за словами директора, теж практично не під'їхати.

«Все почалося 27 жовтня. Я написав листа нашому міському голові Ігорю Поліщуку з проханням про допомогу, першого листопада, залучив депутата міськради, щоб той подав звернення, у понеділок (15 листопада) сам був на прийомі в Миколи Осіюка (директора департаменту ЖКГ), після обіду обіцяв приїхати – не приїхав. Досі четвер (18 листопада) – нічого», – розповів директор луцького «Будинку природи» Віктор Комаров.

«Понад 30 тисяч гривень сплачуємо в міську казну щоквартально!» –  каже Віктор Комаров.

На скріншоті архівних мап від Google видно, про який заїзд йдеться.  «Від нас уже відмовилися деякі орендарі, – пояснює далі лучанин Віктор Комаров, котрому тепер складно обслуговувати і склад, і саме приміщення. – Організація існує в області 63 роки. Заклад в Луцьку працює 43 роки, з 1978 році були введені в експлуатацію одночасно «Будинок природи» обласний і магазин «Природа». 

В перший тиждень робіт на проспекті Волі ми бачили, як «швидка» не могла доїхати до стоматполіклініки. Не хочеться думати про погане, але й до мешканців сусіднього будинку тепер також неможливо заїхати так, як це було раніше. Вже стало видно, що поставили бордюр, тобто заїзду не буде».

Адреса: проспект Волі 39, 39а; проспект Волі 33, прилеглі ділянки.

Проблема: зник заїзд у двори з проспекту Волі.

Першими відчули наслідки: підприємці, орендарі, мешканці.

Додаткова проблема: прибудинкова територія неподалік із виділеною парковкою для мешканців переобтяжена чужим транспортом.

«Не знаю, для кого це робиться. Ніби як для людей, а виходить навпаки», – говорить лучанин. 

ДІЗНАЙТЕСЯ КОНЦЕНТРАТ ФАКТІВ ПРО ЦЕЙ ПОЛІТИЧНО-КОМУНАЛЬНИЙ СЕЗОН У ЛУЦЬКУ, А ТАКОЖ ПРО АРХІТЕКТУРНИЙ ПОГЛЯД НА НАШЕ МІСТО.