Відкриття після масштабної реконструкції приймального відділення Ковельського МТМО відбулось у вівторок, 30 листопада, за участі голови ОДА Юрія Погуляйка, голови обласної ради Григорія Недопада та керівництва Ковельської міської ради.

Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Реалізувати такий проєкт вдалося менше ніж за рік. На будівельні роботи з державного бюджету виділили 8 млн грн. Окрім того, долучилась фінансуванням й Ковельська міська рада, спрямувавши на реконструкцію ще 16 млн грн.

Також з державного бюджету для відділення закупили ще високотехнологічне діагностичне обладнання (комп’ютерний томограф та рентген-апарат) на суму майже 25 млн грн. До слова, комп’ютерний томограф – Scenaria View – один з найкращих у західній Україні, а цифрова рентгенівська діагностична система Calypso F MTOes з найвищою якістю зображень.

Проведено великий масштаб робіт. Зокрема, приймальне відділення для зручності й медиків і пацієнтів розширили до 1370 кв. м. Площа до реконструкції становила 157 кв. м. Облаштували оглядові та консультативні приміщення, процедурно-перев’язувальну кімнату, приміщення з ліжками тимчасового перебування.