Виконком Луцької міської ради вніс зміни у схеми руху автобусних маршрутів №9 і №10.

Про це йдеться на сайті Луцькради.  

Зміни, як зазначає пресслужба, викликані «залученням до перевезень нових тролейбусів та автобусів з великою пасажиромісткістю».

Так, автобусний маршрут №9: «Теремнівська – Межова (КХП)» у прямому та зворотному напрямках проляже вулицями і проспектами: Теремнівська, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького (Глушець, Паркова), Данила Галицького, Гнідавська, Станіславського, Бенделіані, Дружби Народів, Окружна, Мамсурова, Ранкова, Валерії Новодворської, Корольова, Полонківська, Межова (місця міжзмінного відстою на вул. Теремнівській та вул. Межові (КХП)).

Нагадаємо,  тимчасовим перевізником на маршрут №9 до проведення конкурсу визначили ТзОВ «Бест Ленад Груп». Конкурс відбудеться 1 лютого 2022 року. Документи від учасників прийматимуть до 11:00 17 січня 2022 року.

Автобусний маршрут №10 «Карбишева (Академія рекреаційних технологій і права) – Потебні» проляже вулицями і проспектами:

– у прямому напрямку: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Богдана Хмельницького, Гнідавська, Станіславського, Бенделіані, Дружби Народів, Грабовського, Потебні;

– у зворотному напрямку: Потебні, Грабовського, Дружби Народів, Бенделіані, Станіславського, Гнідавська, Данила Галицького, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева (місця міжзмінного відстою на вул. Карбишева (Академія рекреаційних технологій і права) та вул. Потебні).

Нагадаємо, на маршруті №10 перемогу в конкурсі отримав перевізник ТзОВ «Преміум-Сервіс ЛТД». Термін дії договору на перевезення пасажирів – п’ять років.