Маршрут №30 у Луцькій міській територіальній громаді продовжили до вулиці Карбишева. До проведення конкурсу на ньому призначено тимчасовим перевізником ТОВ «Бест Ленад Груп».

Таке рішення ухвалили в четвер, 3 лютого, члени виконкому Луцької міської ради на позачерговому засіданні, інформує сайт Луцькради.

ТзОВ «Преміум-сервіс ЛТД», яке виграло конкурси на перевезення пасажирів у Луцькій міській територіальній громаді за маршрутами №10 і №30, звернулося із заявою щодо розірвання договорів, укладених на 5 років. До проведення конкурсу та затвердження його результатів на автобусних маршрутах №10 та №30 призначено тимчасовим перевізником ТОВ «Бест Ленад Груп».

Крім того, начальник відділу транспорту міськради Віктор Главічка сказав, що є звернення мешканців громади, які просять продовжити маршрут №30 до вулиці Карбишева.

Нагадаємо, щойно 18 січня на прохання ТзОВ «Преміум-сервіс ЛТД» маршрут №30 скоротили, а кількість автобусів зменшили на 2 одиниці. Маршрутки ТзОВ «Преміум-сервіс ЛТД» перестали їздити в Підгайці, а кінцевою зупинкою для 30-ки визначили Київський майдан.

Тепер же автобуси за маршрутом №30 «с.Богушівка – Карбишева» їздитимуть такими вулицями і проспектами: с.Богушівка, с.Забороль, Володимирська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Волі, Київський майдан, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева (місця міжзмінного відстою у с.Богушівка, с.Забороль та на вул.Карбишева).

На маршруті працюватиме вісім автобусів. Розрахунковий інтервал руху в години пік 16 хв.

До участі у конкурсі на маршрути № 10 та №30 допускаються міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-5.

Документи на участь у конкурсі приймаються до 11 години 23 березня 2022 року. Сам конкурс відбудеться 12 квітня 2022 року.

Також нагадаємо, фірму ексдепутата Луцької міської ради Олени Голєвої 13 вересня 2021 року не допустили до участі в конкурсі на перевезення пасажирів за маршрутами №12, №24, №30 та №32. Причина – її автобуси не відповідають екостандарту Євро-5.