У Володимир-Волинському територіальному медичному об’єднанні уже рік відсутній якісний потоковий кисень, також належно не експлуатується апарат комп’ютерної томографії, куплений майже за 5 мільйонів гривень.

Про це пише володимирчанин Ігор Подзізей на своїй сторінці у фейсбуці.

«У центральній лікарні – терапевтичному (де нещодавно проведено капітальний ремонт) та щойно відкритому інфекційному відділеннях – відсутній якісний потоковий кисень, життєво необхідний для лікування ковідхворих. Киснева станція куплена ще за минулої влади. Тобто цілий рік вона простояла і продовжує стояти, не виконуючи в повній мірі свого призначення! І це в час поширення нових, більш смертельних, штамів вірусу і загальної ситуації із збільшенням захворюваності! Крім того, уже скоро рік, як належним чином не експлуатується КТ, куплене за близько 5 млн бюджетних коштів! Тобто люди не мають можливості отримати навіть необхідний високоточний діагноз! Цілий рік! Замість того, щоб підготувати лікарню до піку захворюваності, місцева влада та депутатська більшість, ядром якої є фракція «За майбутнє», виконувала забаганки Ігоря Гузя: клала бруківку, садила дерева, фестивалила, встановлювала майданчики і т.п., прилаштовувала лояльних, виплачувала багатотисячні зарплати чиновникам. Охорона здоров'я, на превеликий жаль, не стала для них пріоритетом. І це, незважаючи на збільшення смертності та загальне зубожіння людей», – йдеться у дописі.

Володимирчанин звератється до лідера партії «За майбутнє», народного депутата Ігоря Палиці, аби той допоміг вирішити проблеми. Він, зокрема, пише:

«Сьогодні у нашому місті та районі влада де-юре та де-факто належить представникам політичної партії, яку Ви створили. Тому її, в першу чергу, асоціюють саме з Вами, а не з Гузем, який на наступні вибори може продатися під інший політичний проєкт, аби залишитися у великій політиці (бо нічого іншого, як маніпулювати та оббріхувати, він не навчився і не досяг). Тож місцева влада в першу чергу працює на авторитет партії та Ваш, як її засновника. З яким рейтингом ця місцева влада прийде до чергових, не таких далеких виборів, можна лише здогадуватися. Сьогодні, в цей важкий час світової пандемії, люди хочуть почувати себе захищеними. І дитячі майданчики, бруківка та сквери не допоможуть закрити проблеми в медичній галузі міста, що накопичувалися роками. Впевнений, що Ви, як людина порядна та авторитетна, далекоглядний політик, зможете допомогти місцевій владі – міському голові Ігорю Пальонці, депутатам фракції «За майбутнє» у міській раді (голова Андрій Гнатюк) – нарешті правильно розставити пріоритети і звернути увагу на проблеми людей».