Комунальне підприємство «Ківерцівська районна друкарня» керівництво Луцької районної ради має намір перенести до Луцька.

Про це заявив голова Луцької районної ради Олександр Омельчук під час візиту в друкарню, інформує пресслужба Луцької райради у фейсбуці.

Разом з Омельчуком на підприємстві побували радник голови Юрій Ройко та начальник відділу з питань освіти, науки, культури, молоді, спорту та медицини Віктор Білик.

Друкарня працює згідно з графіком, на робочих місцях чиновники застали бухгалтера та працівників, проте директора на той час не було.

Голова райради Олександр Омельчук наголосив, що друкарні треба дати «нове дихання», аби вона запрацювала на повну потужність і почала приносити прибуток не лише для власного розвитку, а й до районного бюджету.

«Розглядаємо можливість перенести друкарню з Ківерець у Луцьк, адже районна рада має в обласному центрі приміщення, які можна відвести для типографії. Це збільшить потужності друкарні. Якщо вона раніше обслуговувала колишній Ківерцівський район та Ківерці, то після перенесення, розширить географію послуг на Луцьк та новостворений Луцький район», – розповів радник голови Луцької районної ради Юрій Ройко.

Нагадаємо, що рішенням четвертої позачергової сесії Луцької районної ради КП «Ківерцівська районна друкарня» передане на баланс комунального підприємства Луцької районної ради «Райтеплобуд».

Ще раніше Ківерцівська районна рада ліквідувала районну газету «Вільним шляхом», редакція якої розміщувалася на другому поверсі типової будівлі редакційно-видавничого комплексу в центрі Ківерець, над приміщенням друкарні. Приміщення редакції Ківерцівська райрада забрала у своє підпорядкування.