У Володимир-Волинському територіальному медичному об’єднанні відремонтували праве крило терапевтичного відділення, що становить дві третини усього приміщення терапії.

Оновлення здійснили за кошти НСЗУ, які Володимир-Волинське ТМО отримало за послуги, що надає пацієнтам. На ремонт витратили 2 мільйони 700 тисяч гривень, ще 600 тисяч гривень пішло на придбання нових меблів, інформує офіційний сайт міста.

Наповненість терапевтичного відділення – 40 ліжко-місць. Усі палати обладнали зручними функціональними ліжками із підйомниками, до частини з них невдовзі запустять подачу кисню. У кожній палаті встановлене обладнання для кварцування приміщень. Комфортні умови у відділенні створені як для пацієнтів, так і для медичного персоналу, адже для медичних працівників обладнали зручні робочі кабінети та кімнату відпочинку.

На відкриття оновленого відділення прибули міський голова Володимира-Волинського Ігор Пальонка із заступниками Ярославом Матвійчуком, Андрієм Гудимом та Любов’ю Саць, а також голова Володимир-Волинської РДА Юрій Лобач із очільником райради Віктором Хицем та начальник відділу управління охорони здоров’я Волинської облдержадмінастрації Людмила Тимощук.

Генеральна директорка ТМО Тетяна Ващук висловила вдячність представникам влади усіх рівнів за розуміння ситуації та реальну підтримку медичної галузі у Володимирі-Волинському.

Наступне на черзі відділення, яке невдовзі почнуть ремонтувати вже із залученням коштів місцевого бюджету, – хірургічне. На придбання необхідного медичного обладнання для операційного блоку з місцевого бюджету виділено 7 мільйонів гривень.