Після капітального ремонту на вулиці Незалежності у Володимирі-Волинському не можна паркуватися, бо по обидва боки облаштовано велодоріжки.

Про це пише у фейсбуці громадський активіст Тарас Сватко.

«Завдяки проєктанту, підряднику, технагляду та замовнику (місцевій владі) віднині заборонено паркуватись майже на всій вулиці Незалежності в м. Володимирі-Волинському (від перехрестя з вулицею Козацькою і майже до перехрестя з вулицею Сагайдачного). Вся справа в велодоріжках по обидва боки вулиці. На них паркуватись автомобілям заборонено згідно з ПДР. І тепер припаркувати свої автівки на вулиці не зможуть ні її жителі, ні відвідувачі міського кладовища. Поліція та муніципальна варта будуть складати постанови із цього факту», – йдеться у дописі.

Сватко нагадав, «що недолугий проект цієї вулиці обійшовся місту в понад 500 тисяч гривень», а вартість робіт – близько 18,5 млн грн. А ще – оплата технічного нагляду.

«Також нагадую про своєчасно виявлений та частково припинений процес розкрадання бюджетних коштів на вкладанні бруківки! Нагадую про порушення, що відбулися ще на початку робіт. Коли підрядник розпочав роботи під час процедури оскарження та до укладення договору. Тобто юридично ще не було відомо, що саме цей підрядник буде виконувати роботи, але закулісні ігри видали себе. Нагадую, про проблеми з проєктною документацією та підземними електромережами, коли не змогли зробити заплановану проєктантами парковку навпроти магазину «Електрон». Нагадую про проблеми із встановленим освітленням на вулиці. Коли частина ліхтарів не світилася, а частина працювала на 50%», – пише Тарас Сватко.

Активіст наголошує, що це все гроші платників податків Володимира.